Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ЛОЯЛЬНІСТЬ ВКЛАДНИКІВ МТБ БАНКу СТАЛА ЩЕ ВИЩЕ

Приватним особам
14.08.2019
ЛОЯЛЬНІСТЬ ВКЛАДНИКІВ МТБ БАНКу СТАЛА ЩЕ ВИЩЕ - фото - mtb.ua

Інтернет-видання «Мінфін» задало своїм експертам одне і теж питання: «Чи готові ви довірити цьому банку більше 200 000 гривень?».  Тобто більше суми, яку відшкодовує Фонд гарантування вкладів.  В результаті в рейтингу лояльності вкладників до своїх банків МТБ БАНК піднявся на дві позиції вгору в порівнянні з першим кварталом цього року і зайняв 17 місце.

Видання «Мінфін» провело аналіз ситуації в фінустановах з депозитним портфелем фізичних осіб 1 мільярд гривень і більше.  Таких в Україні виявилося 31. У рейтингу стійкості українських банків МТБ БАНК посів 19 місце з 31.

Для визначення стійкості банків експерти «Мінфіну» використовували дані з відкритих і офіційних джерел.  «Мінфін» традиційно просить аналітиків поставити банкам оцінки.  На цей раз в опитуванні брали участь аналітики інвесткомпаній Dragon Capital і ICU, а також рейтингових агентств IBI-Rating і «Експерт-Рейтинг».  Свою думку висловив і аналітик «Мінфіну»

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти