Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ДЕНЬ КРЕМЕНЧУКА - З МТБ БАНКом!

Приватним особам
Бізнесу
24.09.2018
ДЕНЬ КРЕМЕНЧУКА - З МТБ БАНКом! - фото - mtb.ua

Офіційною датою заснування Кременчука, за згадуванням у хроніці Йоахима Бєльського вважається 1571 рік - в цьому році місту виповнилося 447 років!

 МТБ БАНК святкував День міста разом з городянами - на всіх заходах, присвячених події, співробітники нашого банку радували діточок кульками, а їх батькам, дідусям і бабусям вручали буклети з описом банківських продуктів і в простій і зрозумілій формі розповідали про те, як найкращим чином,  вигідно і безпечно розпорядитися власними коштами.  Городянам дуже сподобалося таке неформальне, тепле і довірче спілкування зі співробітниками банку!

ДЕНЬ КРЕМЕНЧУКА - З МТБ БАНКом! - фото 2 - mtb.uaДЕНЬ КРЕМЕНЧУКА - З МТБ БАНКом! - фото 3 - mtb.uaДЕНЬ КРЕМЕНЧУКА - З МТБ БАНКом! - фото 4 - mtb.uaДЕНЬ КРЕМЕНЧУКА - З МТБ БАНКом! - фото 5 - mtb.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти