Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Шановні клієнти

Приватним особам
18.03.2020
Шановні клієнти! - фото - mtb.ua

        У зв’язку з поточною ситуацією, яка викликає необхідність перешкоджання поширенню в країні коронавірусу COVID-19, ми дещо змінили в своєї роботі. Запевняємо вас, що ми робимо все, щоб банківські сервіси працювали безперервно. МТБ БАНК 26 років працює на українському фінансовому ринку і завжди в повному обсязі виконує зобов'язання перед клієнтами і партнерами.

        Тимчасові обмеження на видачу і продаж клієнтам доларів США пов'язані з тим, що в умовах карантину припинено повітряне сполучення. Раніше банки поповнювали каси готівковою валютою через транспортування її з-за кордону літаками. НБУ запевняє, що наразі ця проблема вже вирішується і треба просто трохи почекати.

        «МТБ БАНК» продовжує працювати і надавати послуги клієнтам в повному обсязі. У нас є все необхідне для цього – понад 40 відділень щодня (за винятком вихідних днів) працюють по всій країні. У відділеннях постійно, кожні дві години, проводиться прибирання всіх поверхонь за допомогою дезінфікуючих засобів. Ми контролюємо відстань черзі і не допускаємо великого скупчення людей. У зв'язку з тим, що частина підприємств і установ, в також торгівельних мереж в Україні повністю закривається і до них не буде доступу, ми тимчасово припиняємо роботу деяких відділень, розташованих в них.

Тимчасово не працює:

  • БОРИСПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ ПАТ "МТБ БАНК" №24 (каса), Київська область, Бориспільський р-н, с. Гора, вул. Бориспіль-7 (МА «Бориспіль»)

Для розрахунків користайтеся нашими безконтактними картками, підключайте сервіси Google Pay / Apple Pay – це не тільки зручно, а й безпечно. Також пропонуємо користатися дистанційними каналами обслуговування - мобільним додатком MTBplus та Інтернет-банкінгом.

Турбота про кожного нашого клієнта і якість надання послуг – це наш головний пріоритет.
Відповіді на будь-які питання можна вирішити, зателефонувавши до нашого колл-центру: 0-800-500-255

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти