Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Шановні клієнти!

Приватним особам
Бізнесу
31.07.2020
Шановні клієнти! - фото - mtb.ua

З 3 серпня 2020 року міжбанківські платежі через систему електронних платежів Національного банку (СЕП) для клієнтів нашого банку будуть доступні у режимі 23/7.
Така новація дасть можливість вам проводити термінові платежі, а також сприятиме розширенню доступу до фінансових послуг практично у будь-який час.

До речі, виконання банками міжбанківського переказу коштів через СЕП у режимі 23/7 є добровільною опцією. Банки самостійно приймають рішення щодо часу початку та завершення роботи в СЕП на підставі власних потреб та потреб своїх клієнтів. І ми робимо все, щоб нашим клієнтам було зручно, тому й прийняли рішення вже з 3 серпня надати вам таку можливість!
Нагадуємо, що робота СЕП у режимі 23/7 стане першим етапом для переходу СЕП на цілодобовий режим роботи.

Зокрема регулятор визначив такі особливості розширеного регламенту роботи СЕП:
• учасники СЕП зможуть здійснювати міжбанківський переказ коштів через цю платіжну систему з 01:00 до 24:00;
• у роботі системи буде технологічна перерва впродовж однієї години під час переходу на новий банківський день (з 00:00 до 01:00).

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти