Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК увійшов до групи надійних банків, через які держава забезпечить підтримку аграріїв

Приватним особам
Бізнесу
22.05.2020
МТБ БАНК увійшов до групи  надійних банків, через які держава забезпечить підтримку аграріїв  - фото - mtb.ua

Програма держпідтримки передбачає державну підтримку розвитку тваринництва та переробки сільгосппродукції, фінансову підтримку розвитку фермерських господарств, часткову компенсацію вартості сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва, а також фінансову підтримку заходів в АПК шляхом здешевлення кредитів.

Меморандум є основою для об'єднання зусиль міністерства та МТБ БАНКу у створенні сприятливих умов у фінансово-кредитному забезпеченні сільськогосподарських товаровиробників з метою реалізації окремих напрямів фінансової підтримки за бюджетною програмою «Фінансова підтримка сільгоспвиробників».

Відділення МТБ БАНКу розташовані у половині регіонів України, зокрема, у тих, де сільське господарство розвинуте та є традиційною сферою виробництва. Звернувшись до будь-якого нашого відділення, аграрії мають можливість суттєво заощадити на відсотках при виплаті кредиту та отримати більш високі прибутки.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти