Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК - ПРЕМІУМ-ПАРТНЕР ODESSA CLASSICS

Приватним особам
Бізнесу
31.05.2019
МТБ БАНК - ПРЕМІУМ-ПАРТНЕР ODESSA CLASSICS - фото - mtb.ua

МТБ БАНК вже кілька років виступає в якості преміум-партнера наймасштабнішого в Україні свята класичної музики - Міжнародного фестивалю ODESSA CLASSICS. 5-й за рахунком, в 2019 році фестиваль триватиме 9 днів - з 1 по 9 червня і познайомить слухача з найбільш затребуваними і відомими музикантами сучасної класичної сцени.
У цьому році фестиваль вперше внесений до європейських фестивальних гідів. Для участі в ODESSA CLASSICS 2019 вперше в Україну приїде Цюріхський камерний оркестр (Zьrcher Kammerorchester) - колектив, який входить в ТОП-5 кращих камерних оркестрів світу. Артист-резидент ODESSA CLASSICS видатний британський скрипаль Даніель Хоуп вийде на сцену фестивалю двічі. Вперше в Україну приїдуть легендарний віолончеліст Міша Майський, провідний французький піаніст Сіпріано Кацаріс і відомий італійський піаніст П'єтро де Марія. На численні прохання глядачів повторно (але з новими програмами) виступлять скрипалі Робі Лакатош (Угорщина) і Майкл Гуттман (Бельгія), віолончелістка Цзин Чжао (Бельгія). Опен-ейр концерт ODESSA CLASSICS 2019, як і в минулому році, пройде на Потьомкінських сходах. У 2018-му він зібрав понад 10 тисяч глядачів.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти