Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК – лауреат премії «БАНК РОКУ - 2019»

Приватним особам
04.12.2019
МТБ БАНК – лауреат премії «БАНК РОКУ - 2019» - фото - mtb.ua

Для Міжнародного Фінансового Клубу «БАНКИРЪ» вже стало доброю традицією нагороджувати кращі банківські установи. 2 грудня 2019 року в Hotels «VISAK» були названі переможці конкурсу «БАНК РОКУ – 2019», за підсумками проведення XI ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «БАНК РОКУ – 2019».

Цьогоріч  МТБ БАНК  став лідером в номінації «За взаємну підтримку, відкритість та чесність у відносинах з клієнтами».  Ця достойна нагорода повністю відповідає філософії МТБ БАНКу – за 26 років свого їснування банківська установа не зрадила жодного свого клієнта.  Лауреати конкурсу визначались за критеріями:  бездоганна ділова репутація, відсутність скарг клієнтів, відповідність принципів діяльності міжнародним стандартам якості, наявність сертифікатів (національних і міжнародних) на відповідність діючих вимог по даному виду діяльності, позитивні аудиторські висновки авторитетних українських і міжнародних аудиторських компаній, ефективність менеджменту в досягненні фінансових результатів, активність власних PR-служб, співпраця з діловими ЗМІ, дотримання принципів добросовісної конкуренції.

МТБ БАНК – лауреат премії «БАНК РОКУ - 2019» - фото 2 - mtb.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти