Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

І знову підвищення рейтингів!

Приватним особам
26.12.2019
І знову підвищення рейтингів! - фото - mtb.ua

Національне рейтингове агентство «Рюрік» підвищило ПАТ «МТБ БАНК» довгостроковий кредитний рейтинг позичальника до рівня uaАА+ інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний».

Відповідно до Національної рейтингової шкали позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaAА характеризується дуже високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Прогноз «стабільний» вказує на відсутність передумов для зміни рівня рейтингу в найближчій перспективі.

На засіданні Рейтингового комітету від 21.12.2019 р. Національне рейтингове агентство «Рюрік» визначило рейтинг надійності депозитних вкладів ПАТ «МТБ БАНК» на рівні r5-.

Рівень надійності r5 означає дуже високу надійність вкладів, діяльність банку характеризується незначною залежністю від фінансово-економічних умов, а також ринкової кон’юнктури. Вірогідність повернення вкладів – дуже висока.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти