Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ГОТУЙСЯ ДО МАЙБУТНЬОГО ВРОЖАЮ ВОСЕНИ

Приватним особам
18.11.2019
ГОТУЙСЯ ДО МАЙБУТНЬОГО ВРОЖАЮ ВОСЕНИ - фото - mtb.ua

Завершився черговий плодоовочевий сезон, і саме час думати про пріоритети в 2020-му. Про те, як приймати правильні рішення, які гарантуватимуть високу рентабельність сільгоспвиробництва, розмірковували та ділились досвідом провідні аналітики плодоовочевого бізнесу,  галузеві фахівці та представники банків на конференції «Плодоовочевий сезон 2019-2020», яка відбулася 15 листопада в Одесі.

Наші спеціалісти - начальник відділу розвитку партнерських програм МТБ БАНК Ірина Кабанець та  начальник департаменту продажів і обслуговування клієнтів Анна Солтановська презентували учасникам конференції найсучасніші підходи до фінансування аграріїв та порадили їм робити ставку на ексклюзивні продукти МТБ БАНКу  – кредитування без застави або під майбутній врожай за фінансовими аграрними розписками. Ключовим інструментом у здешевлені кредитів для агробізнесу виступають партнерські програми, за якими сільгоспвиробники мають можливість отримати найвигідніший старт наступного сезону з кредитним відсотком від 0,01% та  суттєво заощадити, використовуючи нові можливості від ПАТ МТБ БАНК.  

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти