Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ДОКУМЕНТАРНІ АКРЕДИТИВИ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ВИРОБНИКІВ - УЧАСНИКІВ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Приватним особам
Бізнесу
02.04.2020
ДОКУМЕНТАРНІ АКРЕДИТИВИ ДЛЯ  УКРАЇНСЬКИХ ВИРОБНИКІВ - УЧАСНИКІВ  ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ  - фото - mtb.ua

МТБ БАНК випустив документарні акредитиви (на користь постачальників комплектуючих з Китаю) для великого вітчизняного виробника побутової техніки та кухонного обладнання ТОВ "КУПАВА ГРУП" (ТМ Saturn). Варто відзначити, що ці акредитиви страхує Державне експортно-кредитне агентство Китаю SINOSURE (ChinaExport & CreditInsuranceCorporation), що додатково забезпечує їхню високу привабливість.

Документарні акредитиви є зручним розрахунковим інструментом, що використовується при фінансуванні міжнародної торгівлі.

З одного боку, їхнє використання дозволяє мінімізувати ризики – як постачальника, так і покупця товару – за зовнішньоекономічним контрактом, що особливо актуально у нинішній ситуації. Отримуючи акредитив, постачальник заручається зобов'язанням банку-емітента своєчасно оплатити поставку його товару. Акредитив зручний і для покупця, оскільки банк-емітент здійснить оплату замовленого ним товару після його доставки. Таким чином, замовник може бути впевнений, що не доставлене або доставлене не в повному обсязі замовлення не буде оплачено.

З іншого боку, у порівнянні з класичним кредитом, документарний акредитив обійдеться компанії-імпортеру набагато дешевше, а у постачальника при цьому буде можливість доступу до експортного фінансування в своєму обслуговуючому банку.

Для того, аби вітчизняний бізнес відчував себе впевненіше і продовжував розвиватися, МТБ БАНК планує й надалі нарощувати випуск документарних акредитивів іншим українським імпортерам, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність з Китаєм.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти