Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Час купувати золото

Приватним особам
Бізнесу
13.05.2020
Час купувати золото - фото - mtb.ua

ПАТ «МТБ БАНК» розпочав активну роботу в Україні з купівлі/продажу банківських металів відомих світових виробників: швейцарської компанії CreditSuisse, ArgorHeraeus, Heraeus, Valcambi, Umicore та інших.

У відділеннях Банку Ви завжди зможете придбати золоті злитки найвищої проби 999.9, різного номіналу - від найменшого (1 грам) до великого (100 грамів). Злитки мають привабливий подарунковий вигляд, сертифіковані згідно вимог світових стандартів Лондонської асоціації LBMA.

Купуючи сертифіковані злитки золота, Ви маєте можливість зробити найцінніший подарунок своїм коханим, рідним та близьким, захистити свої заощадження від інфляції, адже цінність та попит на дорогоцінні метали з кожним роком у світі лише зростає.

Ми з радістю запрошуємо всіх бажаючих придбати або замовити банківські метали (за необхідності - у великих обсягах) у будь-якому регіоні присутності МТБ БАНКу в Україні.

Звертаємо Вашу увагу, що Банк також здійснює зворотний викуп банківських металів у клієнтів за адресою:

  • м. Одеса, проспект Шевченка, 25; тел.: (048)786-95-94. 

Більш детальну інформацію можна отримати у Головному офісі Банку, за тел.:

  • (063) 286-00-85;
  • (0482) 30-59-16.
Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти