Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Акція «Бонус морякам»

Приватним особам
05.06.2019
Акція «Бонус морякам» - фото - mtb.ua

Якщо ви - моряк і наш клієнт (чинний або новий), відвідайте будь-яке відділення нашого банку з 5 червня по 1 вересня цього року і скористайтеся перевагами цієї програми – на вас чекає вигідний і зручний тарифний пакет «Морський вовк»:

  • Оформлення основної чиповой платіжної картки Visa Gold / MasterCard Gold Contactless - 100 грн за перший рік обслуговування *
  • Безкоштовне оформлення додаткової чиповой картки аналогічного класу для довіреної особи

Переваги:

  • Додаткові доходи у вигляді відсотка, що нараховується на залишок коштів - 1% річних
  • Відсутність комісії за конвертацію коштів
  • Безкоштовно: СМС-банкінг, Інтернет-банкінг, E-mail-банкінг, Мобільний банкінг

А ще у нас є для моряків супер-бонус!

Кожен клієнт-моряк, який звернувся в одне з наших відділень до 31 грудня 2019 року зі однією з промо-карт, розіграних з 5 по 6 червня 2019 на Міжнародному форумі «Навчання, підготовка і працевлаштування моряків», отримає можливість оформити тарифний пакет «Морський  вовк » із суттєвою знижкою - всього 1 гривня за перший рік обслуговування!

 * За перший рік обслуговування, за другий - 250 грн.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти