Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК продовжує до 1 липня 2020 року обслуговування карток, термін дії яких закінчується в березні-травні 2020 року.

Приватним особам
30.03.2020
Піклуючись про ваше здоров'я та з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 - фото - mtb.ua

МТБ БАНК продовжує до 1 липня 2020 року обслуговування карток, термін дії яких закінчується в березні-травні 2020 року.

Для тимчасового продовження дії картки не потрібно відвідувати наші відділення, в яких ви зазвичай обслуговуєтеся. Ви можете й надалі користуватися карткою, термін дії якої закінчився, а саме: знімати кошти в банкоматах і розплачуватися за допомогою POS-терміналів МТБ БАНК та інших банків. Ми зробили все можливе, аби наші картки з продовженим терміном дії приймали банкомати і POS-термінали всіх банків. Однак існує ймовірність того, що деякі старі моделі банкоматів і POS-терміналів можуть відмовити у проведенні операції. Просимо поставитися до цього з розумінням і скористатися іншим найближчим банкоматом або POS-терміналом.

Після завершення карантину клієнтам, термін дії карток яких закінчився, необхідно звернутися до відділення МТБ БАНКу, де їм перевипустять картку в стандартному режимі.
Зверніть увагу! Здійснити переказ з картки на картку (Р2Р) МТБ БАНК або інших банків, якщо термін дії картки закінчився, поки неможливо.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти