Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК допомогає захистити медиків

Приватним особам
30.03.2020
МТБ БАНК допомогає захистити медиків - фото - mtb.ua

Ми дуже добре розуміємо, що найважливіше сьогодні – захист тих, хто на передовій чинить опір страшній епідемії. Лікарі, медсестри, санітарки інфекційних відділень наразі працюють понаднормово, ризикуючи своїм життям, в дуже важкій епідемічній ситуації вони знаходяться в найсерйознішій зоні ризику. Наше головне завдання сьогодні – забезпечити їх засобами захисту, серед яких захисні костюми є першорядною потребою. Від здоров’я медиків залежить перебіг лікування та мінімізація відсотку летальності.
Тому МТБ БАНК перерахував кошти на придбання 1420 захисних медичних костюмів багаторазового використання відомої одеської благодійної організації «Корпорація монстрів», яка стоїть в авангарді у забезпеченні лікарень необхідними засобами захисту та ліками. Захисні костюми розподілять по лікарнях, які були визначені як опорні в Одесі та Одеській області.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти